1991 -ben kezdtük el írni a Mountfield történetét, és három évtized alatt a legnagyobb cseh és szlovák kerti felszerelések , kerti bútorok , úszómedencék , egyéb kerti kellékek, szabadidős termékek értékesítőjévé nőttünk.

Egy kis üzletben kezdtük a közép -csehországi Mnichovicében, ma pedig Csehországban és Szlovákiában 77 saját értékesítési központból álló hálózatot működtetünk. Minden központ üzletből, szervizközpontból, medenceközpontból és tárolóhelyiségekből áll. Mi vagyunk a legnagyobb szakkereskedő vállalat kerti felszerelések és úszómedencék terén egész Európában.

Sikerünk a minőségi termékek széles skáláján, a minőségi szolgáltatásokon és szolgáltatásokon alapul, amelyek ügyfeleink idejét és energiáját takarítják meg. Fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége, bizalma és az a tény, hogy szívesen térnek vissza üzleteinkbe. Örülünk, hogy több mint 2,1 millió törzsvásárlónk partnere lehetünk.

Az MTF kerékpár márka 4 éve került bevezetésre. Gyorsan nagy sikert ért el az európai piacon. Minden évben új modellek kerülnek az áruházakba. Folyamatosan figyeljük a technógiákat, trendeket ezen a gyorsuló piacon, hogy mindig a legmodernebb eszközöket gyártsuk az MTF vásárlóknak.

AZ MTF MAGYARORSZÁGON

Flybike Magyarország Zrt. az MTF elektromos kerékpárok kizárólagos nagykereskedelmi forgalmazója. A Flybike 4 éve kezdte el forgalmazni az MTF kerékpárokat Magyarországon. A márka gyorsan népszerüvé vált a megbízhatósága, a minősége, és a megkapó design miatt. Jelenleg több mint 100 magyaroszági üzletben elérhetőek a termékek.

Amennyiben partnerség iránt érdeklődne, kérem jelezze felénk e-mail formájában: management@mtfebikes.hu