MTF Cross 4.2 Női, 17,5 Ah akkumulátorral

Női cross e-bike, Bafang hátsó agymotorral.

Alkalmas pihentető túrákra vidéken, akár kerékpárutakon, aszfaltozott utakon. A keskenyebb gumiknak köszönhetően könnyed közlekedést biztosít. A kerék átmérője 28 ", és 17 és 19" méretű váz közül választhat. Ez a modell ideális a szabadidős kerékpározási stílushoz, a kényelmet tovább fokozza a rugózott nyeregcső és a kényelmes MTF Comfort Lady nyereg.

749 000 Ft

A megrendelt kerékpárt dobozban, összeszerelve kapod. Ez azt jelenti, hogy

- A doboz kibontása után fel kell szerelned a pedálokat (szükséges egy 15" villáskulcs)

- Megfelelő pozícióba kell fordítanod a kormányt és rögzíteni a csavarokat (5 mm imbuszkulcs)

- Fel kell szerelned a dobozban található első fehér és hátsó piros színű prizmát (csavarhúzó)

- Be kell helyezned az akkumulátort a kerékpárba (lásd Használati Útmutató)

A teljes üzembehelyezési útmutató a Használati Útmutatóban található. A műveletsor elvégezhető otthon is kerékpárszerelésben jártas személyeknek. Amennyiben nem rendelkezik tapasztalattal, kérjük bízza szakemberre a beüzemelést!

Az elegáns kialakításhoz hozzájárul a vázba teljesen beépített akkumulátor, valamint a legmagasabb kategóriájú vázon gyakori hegesztések. A hátsó motor szinte azonnal felgyorsul, és elegendő rásegítést nyújt a rásegítés minden szintjén (összesen 5). A beállításokban azonban lehetősége van arra, hogy az egyes rásegítési szinteket legfeljebb kilenc szintre osszuk. Az e-bike, a motor működése nélkül is jól közlekedik, mert a szabadonfutónak köszönhetően minimális az ellenállása.

Ezen az e-bike-on megtalálható többek között egy Shimano Altus váltó (3 x 8 sebesség), a Tektro hidraulikus elektromos tárcsafékek, a Zoom villa 65 mm-es villaúttal, zárható a kormányról, Shimano markolat és magas -minőségi német Schwalbe Smart Sam abroncsok. Az e-bike-ot színes és könnyen átlátható LCD kijelző vezérli.

Megrendelést követően szakértő kollégánk minden esetben segít, a tapasztalatok alapján a legmegfelelőbb méret kiválasztásában, a rendelés minden paraméterének pontosításában.