MTF Grand 1.2, 13 Ah akkumulátorral

Fekete és arany színű városi e-bike. Férfiaknak és nőknek, hátsó agymotorral, amely azonnali gyorsulást eredményez, és használatakor nem szükséges nagy erővel pedálozni. Ez az e-bike alkalmas idősebb korosztálynak is, mert könnyen fel lehet ülni a vázkialakítás miatt.

Mivel 26 "átmérőjű kerekekkel rendelkezik, ez optimális modell alacsonyabb emberek számára is.

488 000 Ft

A megrendelt kerékpárt dobozban, összeszerelve kapod. Ez azt jelenti, hogy

- A doboz kibontása után fel kell szerelned a pedálokat (szükséges egy 15" villáskulcs)

- Megfelelő pozícióba kell fordítanod a kormányt és rögzíteni a csavarokat (5 mm imbuszkulcs)

- Fel kell szerelned a dobozban található első fehér és hátsó piros színű prizmát (csavarhúzó)

- Be kell helyezned az akkumulátort a kerékpárba (lásd Használati Útmutató)

A teljes üzembehelyezési útmutató a Használati Útmutatóban található. A műveletsor elvégezhető otthon is kerékpárszerelésben jártas személyeknek. Amennyiben nem rendelkezik tapasztalattal, kérjük bízza szakemberre a beüzemelést!

Megtalálható a kényelmes széles MTF Comfort + nyereg, a megbízható hétfokozatú Shimano Tourney váltó, a Tektro mechanikus fékek, Zoom villa, valamint a műbőrből készült MTF komfort markolatok a tökéletes, stabil kormány fogásáért . Az akkumulátor a csomagtartón található. A motortámogatási szintet (5 szint) a kormányon elhelyezett LED-kijelzőn lehet beállítani.

Megrendelést követően szakértő kollégánk minden esetben segít, a tapasztalatok alapján a legmegfelelőbb méret kiválasztásában, a rendelés minden paraméterének pontosításában.