MTF Hill 7.2, 17,5 Ah akkumulátorral

Prémium hegyi e-bike! Bafang M500 középmotorral, amely 250 watt teljesítményt és 95 newtonméter nyomatékot kínál. A motort zökkenőmentes és csendes működés jellemzi, különösen sebességváltáskor, még meredek emelkedőn haladva is.

990 000 Ft

A megrendelt kerékpárt dobozban, összeszerelve kapod. Ez azt jelenti, hogy

- A doboz kibontása után fel kell szerelned a pedálokat (szükséges egy 15" villáskulcs)

- Megfelelő pozícióba kell fordítanod a kormányt és rögzíteni a csavarokat (5 mm imbuszkulcs)

- Fel kell szerelned a dobozban található első fehér és hátsó piros színű prizmát (csavarhúzó)

- Be kell helyezned az akkumulátort a kerékpárba (lásd Használati Útmutató)

A teljes üzembehelyezési útmutató a Használati Útmutatóban található. A műveletsor elvégezhető otthon is kerékpárszerelésben jártas személyeknek. Amennyiben nem rendelkezik tapasztalattal, kérjük bízza szakemberre a beüzemelést!

Ez a modell megbízható partnere lesz a legnehezebb terepen is.

. A kerék átmérője 27,5 ", és 18" és 20 "méretű vázba kapható. A piacon a legerősebb, 25 Ah kapacitású integrált akkumulátorral rendelkezik, melynek köszönhetően akár 200 km -t is meg tud tenni egyetlen feltöltéssel!
Számos minőségi alkatrésszel szerelve, például a Shimano Deore váltó (1x10 sebesség), a Shimano BR-MT 401 hidraulikus tárcsafék vagy az SR SUNTOUR XCM RLO villa, 100 mm-es villaúttal, a kormányról lezárható.
Az e-bike modern design-al, fekete-zöld színben készült. 

Ezt a modellt különösen a sportos vezetési stílus szerelmesei fogják értékelni. Prémium alkatrészek, mint a portugál Rodi Blackrock felnik, a német Schwalbe Smart Sam gumik, az MTF No Pressure Sport sportnyereg vagy a meghosszabbított ALU golyóscsapágyas pedálok.
A színes LCD kijelzőn beállíthatja a rásegítés szintjét, és alapból öt támogatási szint közül választhat. A beállításokban azonban lehetősége van arra, hogy az egyes támogatási szinteket kilenc szintre ossza..

Megrendelést követően szakértő kollégánk minden esetben segít, a tapasztalatok alapján a legmegfelelőbb méret kiválasztásában, a rendelés minden paraméterének pontosításában.