MTF Mount 6.2 női vázzal, 17,5 Ah akkumulátorral

Hölgyek számára ideális terep bringázáshoz. A modell felső geometriájú, és 16 és 18 hüvelykes vázméretek közül választhat, így alkalmas kisebb termetű hölgyeknek is. Az elegáns kialakításhoz hozzájárul a vázba teljesen beépített akkumulátor, valamint a igényesen csiszolt hegesztések.

970 000 Ft

A megrendelt kerékpárt dobozban, összeszerelve kapod. Ez azt jelenti, hogy

- A doboz kibontása után fel kell szerelned a pedálokat (szükséges egy 15" villáskulcs)

- Megfelelő pozícióba kell fordítanod a kormányt és rögzíteni a csavarokat (5 mm imbuszkulcs)

- Fel kell szerelned a dobozban található első fehér és hátsó piros színű prizmát (csavarhúzó)

- Be kell helyezned az akkumulátort a kerékpárba (lásd Használati Útmutató)

A teljes üzembehelyezési útmutató a Használati Útmutatóban található. A műveletsor elvégezhető otthon is kerékpárszerelésben jártas személyeknek. Amennyiben nem rendelkezik tapasztalattal, kérjük bízza szakemberre a beüzemelést!

Az e-bike Bafang M400 nyomatékérzékelős középmotorral rendelkezik, maximális nyomatéka 80 Nm. Érzékeli a pedálokra ható erőt, a pedálozás gyakoriságát, de a lánc feszességét is. Ennek eredményeként a rásegítési mód pontosan azt a támogatást nyújtja, amire valóban szükség van. Az érzékelő reagálhat a sebességváltásokra és a hirtelen terepváltásokra is, így az e-bike-kal való utazás természetes és megőrzi a kerékpározás sportos aspektusait.

Milyen alkatrészeket találhat ebben a modellben? Kilenc sebességes Shimano Alivio váltó, SR Suntour XCM RLO villa ( kormányról lezárható ), Shimano hidraulikus tárcsafékek vagy első osztályú német Schwalbe Smart Sam abroncsok. Az MTF No Pressure Sport nyereg hozzájárul a kényelemhez.

A színes LCD kijelzőn beállíthatja a rásegítés szintjét, és alapból öt támogatási szint közül választhat. A beállításokban azonban lehetősége van arra, hogy az egyes támogatási szinteket legfeljebb kilenc szintre módosítsa.

Megrendelést követően szakértő kollégánk minden esetben segít, a tapasztalatok alapján a legmegfelelőbb méret kiválasztásában, a rendelés minden paraméterének pontosításában.