MTF Mount 6.2, 17,5 Ah akkumulátorral

Elsősorban terepre tervezett, de alkalmas kerékpárúton vagy közúton való közlekedésre is. Bafang M400 nyomatékérzékelős középmotorral szerelve, amelynek maximális nyomatéka 80 Nm. Érzékeli a pedálokra ható erőt, a pedálozás gyakoriságát, de a lánc feszültségét is. Ennek eredményeként a segítségnyújtási mód pontosan megadja a szükséges támogatást. Az érzékelő reagál a sebességváltásra és a terep hirtelen változásaira is. Fantasztikus terep e-bike.

980 000 Ft

Még több MTF közül választhatsz:

Szeretnéd megnézni személyesen:

A megrendelt kerékpárt dobozban, összeszerelve kapod. Ez azt jelenti, hogy

- A doboz kibontása után fel kell szerelned a pedálokat (szükséges egy 15" villáskulcs)

- Megfelelő pozícióba kell fordítanod a kormányt és rögzíteni a csavarokat (5 mm imbuszkulcs)

- Fel kell szerelned a dobozban található első fehér és hátsó piros színű prizmát (csavarhúzó)

- Be kell helyezned az akkumulátort a kerékpárba (lásd Használati Útmutató)

A teljes üzembehelyezési útmutató a Használati Útmutatóban található. A műveletsor elvégezhető otthon is kerékpárszerelésben jártas személyeknek. Amennyiben nem rendelkezik tapasztalattal, kérjük bízza szakemberre a beüzemelést!


A vázba teljesen beépítve található az akkumulátor. Ezen a modellen számos prémium alkatrész található: a kilenc sebességes Shimano Alivio váltó, az SR Suntour XCM RLO villa, 100 mm villaúttal, a kormányról lockolható, a Shimano hidraulikus tárcsafékek vagy az első osztályú német Schwalbe Smart Sam gumik. Az MTF No Pressure Sport nyereg hozzájárul a közlekedés kényelméhez. 

Letisztult, színes LCD-kijelzőn állíthatjuk a rásegítés szintjét. Alapértelmezés szerint öt támogatási szint közül választhatunk. A beállításokban azonban lehetőség van az egyéni rásegítési szinteket akár kilenc szintre osztani.

Megrendelést követően szakértő kollégánk minden esetben segít, a tapasztalatok alapján a legmegfelelőbb méret kiválasztásában, a rendelés minden paraméterének pontosításában.