MTF Road 3.2, 17,5 Ah akkumulátorral

Ez a trekking e-bike szabadidős kerékpározáshoz, túrázáshoz tökéletes választás. Bafang hátsó agymotoros. Teljes felszereléssel szállítjuk: sárvédők, kitámasztó, lámpák, csomagtartó, és többek között a rugós nyeregcső.

Az elegáns kialakításhoz hozzájárul a vázba teljesen beépített akkumulátor, valamint a csak magasabb kategóriájú vázaknál alkalmazott hegesztések.

690 000 Ft

A megrendelt kerékpárt dobozban, összeszerelve kapod. Ez azt jelenti, hogy

- A doboz kibontása után fel kell szerelned a pedálokat (szükséges egy 15" villáskulcs)

- Megfelelő pozícióba kell fordítanod a kormányt és rögzíteni a csavarokat (5 mm imbuszkulcs)

- Fel kell szerelned a dobozban található első fehér és hátsó piros színű prizmát (csavarhúzó)

- Be kell helyezned az akkumulátort a kerékpárba (lásd Használati Útmutató)

A teljes üzembehelyezési útmutató a Használati Útmutatóban található. A műveletsor elvégezhető otthon is kerékpárszerelésben jártas személyeknek. Amennyiben nem rendelkezik tapasztalattal, kérjük bízza szakemberre a beüzemelést!

Ez a modell Shimano Altus váltóval (3 x 7 sebesség), Tektro mechanikus elektromos V-fék fékekkel, leválasztóval, Zoom villával és Schwalbe Marathon abroncsokkal van felszerelve. Az MTF Comfort férfi nyereg hozzájárul a kényelemhez, a tökéletes irányítást az MTF Comfort markolatok garantálják. 

Letisztult színes LCD kijelzőn vezérelhető, ahol 5 rásegítési szint közül választhat.

Megrendelést követően szakértő kollégánk minden esetben segít, a tapasztalatok alapján a legmegfelelőbb méret kiválasztásában, a rendelés minden paraméterének pontosításában.