MTF Road 6.2 női vázzal, 17,5 Ah akkumulátorral

Prémium női trekking e-bike, a bevált Bafang M400 középmotorral, 80 Nm nyomatékkal. A motor nyomatékérzékelővel rendelkezik. Érzékeli a pedálokra ható erőt, a pedálozás gyakoriságát, de a lánc feszültségét is. Ennek eredményeként a rásegítési mód pontosan megadja a szükséges támogatást. Az érzékelő reagál a sebességváltás és a terep hirtelen változásaira is, így a kerékpárral való közlekedés természetes és megőrzi a kerékpározás sportos vonatkozásait.

959 000 Ft

A megrendelt kerékpárt dobozban, összeszerelve kapod. Ez azt jelenti, hogy

- A doboz kibontása után fel kell szerelned a pedálokat (szükséges egy 15" villáskulcs)

- Megfelelő pozícióba kell fordítanod a kormányt és rögzíteni a csavarokat (5 mm imbuszkulcs)

- Fel kell szerelned a dobozban található első fehér és hátsó piros színű prizmát (csavarhúzó)

- Be kell helyezned az akkumulátort a kerékpárba (lásd Használati Útmutató)

A teljes üzembehelyezési útmutató a Használati Útmutatóban található. A műveletsor elvégezhető otthon is kerékpárszerelésben jártas személyeknek. Amennyiben nem rendelkezik tapasztalattal, kérjük bízza szakemberre a beüzemelést!

Az MTF ROAD 6,2 W modell elegáns kivitelben készül, amit tovább hangsúlyoz a vázba teljesen beépített akkumulátor. Teljes felszerelés található a szabadidős kerékpározáshoz: sárvédők, lámpák, csomagtartó, MTF Comfort női nyereg és rugós nyeregcső. Ami az alkatrészeket illeti, a Shimano Alivio váltó (9 sebességes) biztosítja a lehető legsimább váltást, az SR Suntour Nex villa pedig a kormánytól 63 mm-es rugóúttal garantálja a vezetési kényelmet. Az e-bike Shimano hidraulikustárcsafékekkel rendelkezik, amelyek meredek lejtőkön is képesek megfelelő lassulást biztosítani. A motor támogatásszintjét letisztult, színes LCD-kijelzőn állíthatjuk be, és alapfelszereltségként öt támogatási szint közül választhatunk. A beállításokban azonban lehetőség van az egyéni rásegítési szinteket akár kilenc szintre osztani.

Megrendelést követően szakértő kollégánk minden esetben segít, a tapasztalatok alapján a legmegfelelőbb méret kiválasztásában, a rendelés minden paraméterének pontosításában.