MTF Xtreme 7.2, 20 Ah akkumulátorral

Összteleszkópos hegyi e-bike a legigényesebb felhasználók számára, szupererős Bafang M500 középmotorral, amely 250 watt teljesítményt és 95 newtonméter nyomatékot kínál. Ezt az elektromos motort sima és csendes működés jellemzi, különösen sebességváltáskor, még akkor is, ha meredeken felfelé halad.

Ez egy csúcskategóriás e-kerékpár, amelynek kerékátmérője 29 ", és 19" és 21 "vázméretekben kapható. Az erősebb, 20 Ah kapacitású akkumulátorral, egyetlen feltöltéssel akár 160 km -t is megtehet.

1 490 000 Ft

A megrendelt kerékpárt dobozban, összeszerelve kapod. Ez azt jelenti, hogy

- A doboz kibontása után fel kell szerelned a pedálokat (szükséges egy 15" villáskulcs)

- Megfelelő pozícióba kell fordítanod a kormányt és rögzíteni a csavarokat (5 mm imbuszkulcs)

- Fel kell szerelned a dobozban található első fehér és hátsó piros színű prizmát (csavarhúzó)

- Be kell helyezned az akkumulátort a kerékpárba (lásd Használati Útmutató)

A teljes üzembehelyezési útmutató a Használati Útmutatóban található. A műveletsor elvégezhető otthon is kerékpárszerelésben jártas személyeknek. Amennyiben nem rendelkezik tapasztalattal, kérjük bízza szakemberre a beüzemelést!

Ez a modell elsősorban az ínyenceknek szól - azoknak a bringásokanak, akik a nehéz terep szerelmesei.  Az XTREME 7.2 kíválóan mozog nehéz emelkedőkön és a meredek lejtőtön egyaránt, gyökereken, köveken, különböző nehézségű ösvényeken. Első osztályú minőség, a tapasztalt terep bringások tökéletes választása.

A felszerelésben megtalálható a kormányról lezárható SR Suntour XCR RLO Air légvilla (villaút 120 mm), a Suntour Raidon RL R hátsó lengéscsillapító, a Shimano BR-MT 401 hidraulikus tárcsafék vagy a tízfokozatú Shimano Deore váltó. Az e-bike modern design-al készült, az akkumulátor teljesen be van építve a vázba, és a tiszta hegesztések fokozzák az eleganciát.

Ezt a modellt különösen a terepbringázás szerelmesei fogják értékelni.  Prémium alkatrészekhez tartozik még a portugál Rodi Blackrock felni, a német Schwalbe Smart Sam gumik, az MTF No Pressure Sport sportnyereg vagy a golyóscsapágyakkal szerelt meghosszabbított ALU pedálok. A színes LCD kijelzőn beállíthatja a rásegítés szintjét, öt szint közül választhat. A beállításokban azonban lehetősége van arra, hogy az egyes rásegítési szinteket legfeljebb kilenc szintre ossza.

Megrendelést követően szakértő kollégánk minden esetben segít, a tapasztalatok alapján a legmegfelelőbb méret kiválasztásában, a rendelés minden paraméterének pontosításában.