MTF FOLD 1.4, 13Ah akkumulátorral

Praktikus összecsukható kerékpár hátsó agymotorral minden korosztály számára. Könnyen összeszerelhető pillanatok alatt. Lakókocsikhoz vagy lakóautókhoz is alkalmas.
A kerék átmérője 20 ", és 15" méretű vázzal kapható. Hétfokozatú Shimano Tourney váltó, Tektro
mechanikus elektromos V-fék fék, Zoom rugós villa, kényelmes MTF Comfort + nyerg, Schwalbe márkájú gumik. Sárvédővel és csomagtartóval szerelve. Az akkumulátor vázba integrált. A motoro rásegítés szintjét a LED kijelzőn állíthatjuk be (5 segédfokozat).

543 000 Ft

Még több MTF közül választhatsz:

Szeretnéd megnézni személyesen:

A megrendelt kerékpárt dobozban, összeszerelve kapod. Ez azt jelenti, hogy

- A doboz kibontása után fel kell szerelned a pedálokat (szükséges egy 15" villáskulcs)

- Megfelelő pozícióba kell fordítanod a kormányt és rögzíteni a csavarokat (5 mm imbuszkulcs)

- Fel kell szerelned a dobozban található első fehér és hátsó piros színű prizmát (csavarhúzó)

- Be kell helyezned az akkumulátort a kerékpárba (lásd Használati Útmutató)

A teljes üzembehelyezési útmutató a Használati Útmutatóban található. A műveletsor elvégezhető otthon is kerékpárszerelésben jártas személyeknek. Amennyiben nem rendelkezik tapasztalattal, kérjük bízza szakemberre a beüzemelést!


A vázba teljesen beépítve található az akkumulátor. Ezen a modellen számos prémium alkatrész található: a kilenc sebességes Shimano Alivio váltó, az SR Suntour XCM RLO villa, 100 mm villaúttal, a kormányról lockolható, a Shimano hidraulikus tárcsafékek vagy az első osztályú német Schwalbe Smart Sam gumik. Az MTF No Pressure Sport nyereg hozzájárul a közlekedés kényelméhez. 

Letisztult, színes LCD-kijelzőn állíthatjuk a rásegítés szintjét. Alapértelmezés szerint öt támogatási szint közül választhatunk. A beállításokban azonban lehetőség van az egyéni rásegítési szinteket akár kilenc szintre osztani.

Megrendelést követően szakértő kollégánk minden esetben segít, a tapasztalatok alapján a legmegfelelőbb méret kiválasztásában, a rendelés minden paraméterének pontosításában.