HOGYAN VIGYÁZUNK A BRINGÁDRA?

 

Karbantartás

Mint minden műszaki berendezésnek, a kerékpárnak is nagyban növelhető az élettartama, a megfelelő időszakos karbantartások által. Az elektromos kerékpárra ez duplán igaz. 

  • Karbantartás gyakorisága - Javasoljuk, hogy évente egyszer vagy minden 2000 km megtétele után végeztess el rendszeres karbantartást a kerékpáron.

Karbantartást minden esetben bízd szakemberre! Ez az ellenőrzés hozzájárulhat az alkatrészek kiváló minőségű beállításához, az életartam növeléséhez.


 Javítás

Az MTF e-bike esetleges meghibásodásait, a rendeltetésszerű használatból eredő kopásokat, meghibásodásokat bármelyik kerékpár szervízben tudják majd orvosolni. Természetesen az országos és folyamatosan bővülő partner hálózatunk is a felhasználók rendelkezésére áll. Kérdés esetén keressetek, írjatok nekünk : 

szerviz@mtfebikes.hu mail címre.

  • Elektronika - A kerékpár elektronikai részei egyedi MTF tervezésűek. Ha bármiféle probléma adódna az elektronikával, fordulj közvetlenül hozzánk, vagy hivatalos viszonteladónkhoz segítségért. 

 

Alkatrészek és tartozékok

A Flybike Magyarország Zrt az MTF elektromos kerékpárok kizárólagos magyarországi forgalmazója. Minden típushoz tartozó egyedi alkatrészek elérhetőek a cégünkön és a partnereinken keresztül.

Szükséged van valamire?

írj nekünk: szerviz@mtfebikes.hu

Segítünk választani. Ha megvan szállítjuk, beüzemeljük, összerakjuk.