RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

A megrendelésedet szerződött partnereinkkel szállítjuk. Budapesten és vidéki partnereinknél személyesen is átveheted. Kérdés esetén kérünk írj nekünk e-mailt: hello@mtfebikes.hu

Szállítási szabályzat

Az áru szállítási díjáról a Vevő a megrendelés végleges megelőzésére megfelelő tájékoztatást kapja, vagy a szállítási díj összege az Eladó által kiállított számlán a Vevő által választott szállítási módtól függően pontosan érezheti a kerülést.

A Vevőnek a szállítási díjat a választott fizetési módnak az áru árával együtt kell megfizetnie.

Csomagátvételi módok

Az mtfebikes.hu-n megrendelt termékeket belföldre és külföldre futárcégek szállítják ki. Elérhetőségüket tovább kell alakítani a csomag feladásával, így a szállítási napján egyeztetni tudják velük az átvétellel kapcsolatban.

Kiemelt szállító partnerünk: GLS, Gebrüder Weiss


A futár nem találja otthon a címzettet, hagy egy értesítőt, amely megtalálható a megkísérelt kézbesítés időpontjában, és a futár mobiltelefonján. Szerződésünk alapján ad egy újabb - közösen egyeztetett - időpont kérésére. Ezt a futárral kell egyeztetni telefonon. Csak egy második sikertelen kézbesítés után kerül hozzánk vissza a csomag addig a helyi depoban tárolják be a csomagot.

A teljes átvételkor mindenképp ellenőrizd a csomag épségét és tartalmát, mivel ezek hiányában nem tudják reklámozni a futárcégnél egy esetlegesen hiányzó alkatrészeket.

Külföldi szállítási díjak kalkulálása szükségünk van a megrendelt termékek listájára, hogy a futárcég díjszabása szerint a szállítási díjat számíthassunk. Ez a díj függ a csomag tömegétől és a célországtól is. Külföldi szállítás esetén kérjük érdeklődj e-mailben Ügyfélszolgálatunkon!

Kerékpárok kiszállítása

A kerékpárokat teljesen összeszerelve, támadó szállított házhoz, technikai okokból a kormány és a pedálok kerülnek kiszerelésre, mivel a futárcég csak igy tudja átvenni a csomagot.

A vállalt szállítási határidők komplett kerékpárok különböző változatait, mivel gyakran gyári dobozban tárolt, és csak megrendeléskor bontjuk ki, és állítják be. Ez általában 1-2 munkanap csúszást okoz a teljesítésben, kérem ezt figyelembe venni!

Személyes átvétel

Személyes átvételre jelenleg nem tudunk biztos biztosítani a raktár adottságaiból és az adminisztratív okokból fakadóan, de igyekszünk a szállítási díjakat olyan alacsonyan tartani, hogy jól és gazdaságosan megoldjuk a házhozszállítást!

Fizetési opciók

Rendszerünkben a következő fizetési módot válasz válaszsz

  • Utánvétes fizetés : Készpénzben történő fizetés a csomag átvételekor. (Forintban, és csak Magyarország területén)
  • Bankkártyás fizetés: online fizetésre alkalmas Mastercard (MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro), VISA (VISA, VISA Electron, VPay) vagy JCB bankkártyával a weboldalunkon.
  • Előreutalás : Előre egyeztetve lehetőségek a végösszeg átutalására is, ezért kérjük kérd a banki adatainkat Ügyfélszolgálatunkon!
  • PAYPAL - A PayPal egy elektronikus fizetési mód, a fiók fiókjai úgy működnek, mint a normál bankszámlák. A tranzakciók azonnal létrejönnek, ezért a fiókok közötti átutalást is. A PayPal fizetési móddal online webáruházak milliói közül a rendelést, és gyakran nem adják meg a Paypalt az Internet Bankjának. A PayPalal kapcsolatos megrendelés kifizetése után a kiszállítással a PayPal fiókban. A vonatkozó módosításokkal kapcsolatban kérjük forduljon a futárszolgálat ügyfélszolgálatához.
  • SimplePay Online Fizetési Rendszer: A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja. A szolgáltatást nyújtó vevő vásárlók online vásárlások esetén válaszolhat a SimplePay egyszerű és megfelelő fizetési megoldására. Ekkor a megszokott módon, a SimplePay felületén intézhetik a fizetésüket. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásával a kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonság szem előtt tartva a SimplePay tranzakciókat figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.